تولید و فروش ذغال اکتیو شیمی پژوهان ناصر خسرو
  1. صفحه اصلی
  2. طرح‌ها
  3. تولید و فروش ذغال اکتیو
زمان باقی مانده 29 روز
درصد تامین شده %13
مبلغ هدف (تومان) 25,000,000,000
مبلغ تامین شده (تومان) 3,268,200,000

سود پیش‌بینی شده

٪43

مدت طرح

12 ماهه

بازگشت اصل سرمایه

1405/03/13

پرداخت دوره‌ای

دارد
  • نوع طرح
    شناور
  • نوع شرکت
    سهامی خاص
  • محل شرکت
    استان تهران، شهرستان تهران، بخش مركزی، شهر تهران، جهاد، خیابان بیستون، كوچه دوم الف، پلاك 3.01، طبقه 4، واحد شرقی
  • حوزه طرح
    مواد پیشرفته و فناوری شیمیایی
  • تاریخ شروع
    1404/02/09
  • حد موفقیت طرح
    15,000,000,000 تومان
  • پرداخت دوره‌ای
    دارد
  • درصد پرداخت هر دوره (بدون تضمین سود)
    10.75 درصد
  • سرمایه گذاران
    46
  • وضعیت
    در حال تامین سرمایه
  • دانش بنیان
    هست

فراخوان طرح

نام سکوی تامین مالی جمعی: کارن‌کراد
متقاضی: شیمی پژوهان ناصر خسرو
نوع و نام طرح: طرح شناور تولید و فروش ذغال اکتیو
مدت طرح: 12 ماه
نماد طرح: کارشخسرو
مبلغ موردنیاز طرح: 25 میلیارد تومان
سود پیش‌بینی‌شده طرح: 43%
مواعد پرداخت سود پیش‌بینی‌شده: هر سه‌ماه یک‌بار
بدون تضمین سود و با تضمین ضمانت‌نامه تعهد پرداخت بانکی برای اصل سرمایه

 

توضیحات کلی:

یکی از روش‏های موثر جهت حذف ناخالصی‏‌ها، حذف آن‌ها به روش جذب سطحی است. کربن اکتیو یا زغال فعال یک نوع ماده جاذب قوی با  جذب سطحی فوق العاده است که برای حذف ناخالصی‌‏ها از آن استفاده می‏شود. کربن فعال در هیچ حلال شناخته‌شده‏‌ای حل نمی‌شود و برجسته‌ترین مشخصه آن  حذف انتخابی آلاینده‌هاست. میزان جذب سطحی ناخالصی‏‌ها بر روی کربن اکتیو وابسته به اندازه و ساختار منافذ کربن ، توزیع  اندازه منافذ و همچنین اندازه و شکل مولکول‏‌های آلاینده است.

شرکت دانش‌بنیان شیمی پژوهان در سال 1380 توسط بخش خصوصی با هدف تولید محصولات جاذب‌های کربنی تأسیس گردیده و در سال 1385 پروانه بهره‌برداری تولید انواع ذغال اکتیو (کربن فعال) و آنتراسیت و قطعات گرافیتی را دریافت نموده است. شرکت شیمی پژوهان ناصر خسرو از سال 1397 دانش‌بنیان است و با داشتن تجهیزات آزمایشگاهی برای اندازه‌گیری مشخصه‌های فنی، محصولات خود را بر اساس استانداردهای مورد نیاز و تأیید مصرف‏‌کنندگان تولید و به صنایع بزرگ کشور مانند صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، صنایع قند و گلوکز، صنایع شیمیایی، صنایع تصفیه آب آشامیدنی و تصفیه فاضلاب‌های صنعتی، عرضه می‏کند.

روش درآمدزایی

نحوه فروش و برنامه کسب درآمد شرکت از طریق فروش به‌صورت عمده به شرکت‌ها و صنایع مختلف و انعقاد قرارداد به جهت تامین ذغال اکتیو مورد نیاز شرکت‌های مصرف‌کننده و یا شرکت در مناقصات با هدف گرفتن امتیاز تامین ذغال اکتیو مورد نیاز شرکت‌ها با ارائه قیمت رقابتی و تکیه بر کیفیت مورد تایید و سابقه خوب شرکت است که همکاری با شرکت‌های مطرح نظیر پتروشیمی رازی، آب‌وفاضلاب مشهد، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت اصفهان، پالایش گاز فجر جام، پالایش گاز شهید هاشمی‌نژاد و... و همچنین سابقه شرکت نشان عملکرد خوب شرکت در تولید محصولات مورد تأیید این شرکت‌ها است.

هزینه‌ها

در این طرح مخارجی بابت سرمایه ثابت در نظر گرفته نشده است و تمامی هزینه‌کردها بابت سرمایه در گردش است. همچنین این کسب‌‌و‌کار به بهره‌برداری رسیده است و هزینه‌ قبل از بهره‌برداری نیز ندارد و عمده مخارج شرکت جملگی جزو هزینه‌های تامین مواد اولیه نظیر ذغال پوست میوه‌ها و حقوق و دستمزد هستند و هزینه‌ای بابت خرید دارایی ثابت و تجهیزات و ماشین‌آلات صرف نمی‌شود. در بررسی دقیق‌تر طرح باید اشاره کرد که در طرح تامین مالی جمعی هزینه تامین مواداولیه به‌تنهایی 61 درصد از کل هزینه‌های طرح را تشکیل می‌دهد. مابقی هزینه‌های عمده شامل نیروی انسانی و هزینه تامین مالی جمعی می‌شود.

بازار‌ هدف

از ویژگی‌های مهم ذغال اکتیو می‌توان به خاصیت جذب سطحی بالای آن اشاره کرد که باعث جذب آلاینده‌های زیادی می‌شود. ذغال اکتیو با این ویژگی قادر به جذب آلاینده‌های آب شامل بو، رنگ و طعم نامطلوب و همچنین برخی از فلزات سنگین، کلر و... است. ازاین‌گذشته ذغال اکتیو علاوه بر تصفیه آب در بسیاری از دیگر صنایع نیز کاربرد دارد که می‌توان به آفت کشی و افزودنی خوراک دام در صنعت کشاورزی، جاذب و کاتالیست در صنعت نفت و پتروشیمی و استخراج فلزات گران‌بها اشاره کرد. به‌دلیل کاربرد این محصول مشتریان آن شامل:

صنایع آب‌وفاضلاب، صنایع پتروشیمی، پالایشگاه‌ها، صنایع فولادی، صنایع نظامی و هسته‌ای، صنایع معادن هستند.

نحوه بازاریابی

عمده روش‌های بازایابی شرکت به‌صورت بازاریابی حضوری و فروش از طریق نمایندگان و حضور منظم و مؤثر در نمایشگاه‌های تخصصی این حوزه است، که علاوه بر معرفی محصولات جدید، شناسایی بهتر نیاز مشتریان، بستری مناسب برای ایجاد ارتباط با مشتریان بالقوه و شناسایی روندهای بازار فراهم می‌کند ضمن اینکه شرکت شیمی پژوهان ناصرخسرو عمدتاً از طریق فروش محصولات به‌صورت عمده به شرکت‌ها، کارخانجات و صنایع مختلف فعالیت می‌کند. این فروش‌ها غالباً در قالب انعقاد قراردادهای همکاری بلندمدت یا میان‌مدت انجام می‌گیرد که موجب تثبیت جریان درآمدی شرکت و ایجاد روابط‌تجاری پایدار با مشتریان می‌شود. همچنین، تأکید بر فروش عمده، امکان ارائه قیمت‌های رقابتی‌تر و کاهش هزینه‌های عملیاتی مرتبط با فروش خرد را برای شرکت فراهم کرده است.

مزیت رقابتی

از جمله مزیت‌های رقابتی برجسته شرکت شیمی پژوهان ناصرخسرو می‌توان به ارائه قیمت‌های رقابتی و مناسب‌تر نسبت به سایر رقبا در بازار اشاره کرد. این مزیت قیمتی، در کنار حفظ کیفیت مطلوب محصولات، موجب شده تا شرکت بتواند جایگاه مناسبی در میان تأمین‌کنندگان معتبر صنعت شیمیایی کشور به دست آورد. کیفیت پایدار محصولات تولیدی و رعایت استانداردهای تولید، باعث جلب اعتماد مشتریان شده است. همکاری این شرکت با مجموعه‌ای از شرکت‌ها و صنایع بزرگ مصرف‌کننده محصولات شیمیایی از جمله پتروشیمی رازی، آب‌وفاضلاب مشهد، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت اصفهان، پالایش گاز فجر جام، پالایش گاز شهید هاشمی‌نژا، گواه روشنی بر این ادعاست.

دستاوردها

از جمله دستاوردهای شاخص شرکت شیمی پژوهان ناصرخسرو می‌توان به موارد متعددی اشاره کرد. یکی از مهم‌ترین این دستاوردها، دریافت و حفظ تاییدیه شرکت دانش‌بنیان از سال ۱۳۹۷ تاکنون است. این تاییدیه بیانگر سطح بالای نوآوری و توان علمی شرکت در حوزه فعالیت خود است. در حوزه تولید محصولات دانش‌محور، شرکت موفق به طراحی و تولید کاتالیست اکسی‌کلریناسیون بر پایه گاما آلومینا برای نخستین بار در کشور شده است. این موفقیت گامی بزرگ در راستای بومی‌سازی فناوری‌های پیشرفته و کاهش وابستگی به واردات محصولات راهبردی در صنعت شیمی به شمار می‌آید و جایگاه شرکت را به عنوان یکی از تولیدکنندگان پیشرو در این حوزه تثبیت کرده است. در زمینه تامین مالی، شرکت توانسته است با موفقیت دو طرح تأمین مالی جمعی را روی سکوی کارن‌کراد به ارزش ۲ میلیارد تومان و ۱۰ میلیارد تومان به اتمام برساند که گواهی بر توانمندی آن در جذب منابع مالی نوآورانه و بهره‌گیری از ظرفیت‌های جدید بازار سرمایه نیز است.