- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد جذب سرمایه در حوزه مبلمان و صنایع وابسته
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رویداد جذب سرمایه در حوزه مبلمان و صنایع وابسته
رویداد آنلاین جذب سرمایه حوزه مبلمان و صنایع وابسته صبح امروز با حضور ۷ استارتاپ این حوزه برگزار شد.
این رویداد به همت مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته مرکز آموزش جامع علمی کاربردی و انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران برگزار شد و سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، برگزار کننده و مجری این رویداد بود.
۱۲۸ کاربر، شامل سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد از طریق پلتفرم اسکایروم، بصورت آنلاین در برنامه حاضر شدند و استارتاپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
در این رویداد دکتر زارع، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران، دکتر پیشبین رییس واحد تهران غرب دانشگاه جامع علمی کاربردی، و دکتر بیات، مدرس و مدیر گروه کسب و کار در مرکز آموزش علمی کاربردی به سخنرانی و ارائه توضیحاتی پیرامون حوزه مبلمان و صنایع وابسته پرداختند.
در ابتدای رویداد، دکتر زارع، رییس مرکز آموزش علمی کاربردی انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون استان تهران با بیان اینکه در کشور ما تبدیل علم به صنعت و استفاده صنعت از آموزش، بسیار کمرنگ است، عنوان کرد که آموزش در کشور ما همچون سایر کشورهای جهان، باید در خدمت صنعت باشد. در حوزههای استارتاپی بسیاری از جوانان با حمایتهای همه جانبه، به اهدافی میرسند که کشور و صنعت به آنها نیازمند است.
در ادامه این رویداد نیز دکتر پیشبین، رییس واحد تهران غرب دانشگاه جامع علمی کاربردی، با اشاره به اینکه صنعت مبلمان صنعتی است که میتواند کمک زیادی به کشور در حوزه صادرات خارجی و بازار داخلی با توجه به تقاضای آن، داشته باشد، گفت: با توجه به آغاز به کار مرکز نوآوری مبلمان و صنایع وابسته، امیدواریم شاهد آغاز فعالیت موفق استارتاپها و ورود ایدهها و نظرات جدید دانشجوها در این صنعت باشیم.
دکتر بیات، مدرس و مدیر گروه کسب و کار در مرکز آموزش علمی کاربردی نیز نوآوری را امری مهم در صنعت مبلمان دانست و افزود که با توجه به زیرساختهای کشور، نوآوری نیاز به رشد، توجه و اجرایی شدن دارد.
وی با اشاره به اینکه نوآوری طی یک فرایند، خلاقیت و ایده را به منصه ظهور میرساند، گفت: توجه به زنجیره ارزش با توجه به فرایندی بودن نوآوری، در صنعت مبلمان حائز اهمیت است و مراحل مختلفی را در خود جای میدهد که شامل جستجو، انتخاب، اجرا، پیادهسازی و خلق ارزش است.
وی در ادامه گفت: با توجه به پویایی بازارهای موجود، عنصر نوآوری در چرخه عمر محصولات یک ضرورت است که موجبات رشد، توسعه و پویایی این صنعت را فراهم میکند، در غیر این صورت، این صنعت و همچنین صنایع دیگر با افول همراه خواهند شد.
در ادامه رویداد، استارتاپها به منظور جذب سرمایه، طرحهای خود برای داوران و سرمایهگذاران ارائه کردند و داوران با بررسی و ارزیابی طرحها به ثبت امتیازات خود پرداختند تا در نهایت سه طرح برتر این رویداد را انتخاب کنند.
اسامی داوران و ارزیابان این رویداد:
جناب آقای سامانی مدیر ارزیابی شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر آفرینش
جناب آقای تهرانی سرمایهگذار حقیقی
جناب آقای خالقی مدیرعامل شتابدهنده اینومکس
جناب آقای دکتر ربیع عضو هیات مدیره انجمن مبل و دکوراسیون
جناب آقای دکتر جعفرزاده فعال بازار سرمایه و مدیرعامل شرکت موج پارسیان
اولین تیم ارائه دهنده در رویداد جذب سرمایه در حوزه مبلمان و صنایع وابسته، «ایدهرو» بود.
محصول این استارتاپ طراحی و ساخت قفسهها با قابلیت سفارشی سازی به صورت آنلاین است.
دومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه، استارتاپ «باکس ماکس » بود که محصول خود را پلتفرمی جهت شخصی سازی (سفارشی سازی) دکور و فضا و طرحهای مورد علاقه افراد معرفی کرد.
زیبایی، کیفیت، تنوع، سفارشیسازی، قابلیت جابجایی و نصب آسان ویژگیهای این محصول است. سرمایه مورد تقاضای این استارتاپ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است
استارتاپ «طرح چید» سومین تیم متقاضی سرمایه در این رویداد بود که محصول خود را پلتفرم طراحی دکوراسیون و چیدمان معرفی کرد و سرمایه مورد تقاضای خود را یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.
استارتاپ «دکوراچی» چهارمین طرحی بود که در قالب فروشگاهی با ارائه راهحل و ایده بر اساس بودجه و نیاز کاربران، همراه با سرویس آنلاین و تبلیغات رایگان و آسان برای کاربران و قیمت مناسب خدمت رسانی میکند.
سرمایه مورد تقاضای این طرح ۲ میلیارد تومان در ازای واگذاری ۲۰ درصد سهام اعلام شد.
پنجمین استارتاپ «سه کنج» بود که محصول خود را، پلتفرم طراحی دکوراسیون داخلی به صورت سه بعدی که تجسم و تصویری از محصولات در کنار یگدیگر را برای کاربران فراهم میکند، اعلام کرد. سرمایه مورد تقاضا از طرف این طرح، ۵۶۰ میلیون تومان در ازای واگذاری ۱۲/۵ درصد سهام اعلام شد.
«از دانه تا خانه» ششمین طرح ارائه شده این رویداد بود که طرح خود را پلتفرم تبدیل بذر به چوب با ابعاد صنعتی طی ۵ سال معرفی کرد.
هفتمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه مبلمان، «دکوژ» بود که یک پلتفرم ارائه خدمات طراحی مبلمان، پروتوتایپ و محصول نهایی به تولیدکنندگان، فروشندگان، معماران و طراحان داخلی، مشتریان خاص و خانگی است.
در پایان هر ارائه، برای پاسخ به سوالات داوران و سرمایهگذاران، پرسش و پاسخ برگزار شد و داوران و حضار بصورت حضوری و شرکت کنندگان آنلاین از طریق تایپ در پلتفرم اسکایروم به طرح سوالاتشان از استارتاپها پرداختند.
در نهایت ضمن تقدیر از داوران این رویداد و اهدا لوحهای یادبود به آنها و با جمع بندی آرا و نظرات نهایی داوران، ۳ طرح برتر این رویداد انتخاب شدند و لوح تقدیر و جوایز به آنها تقدیم شد.
سه استارتاپ برتر به ترتیب مقامهای اول تا سوم، سه کنج، باکس ماکس و ایده رو بودند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟