- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد جذب سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رویداد جذب سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی
رویداد جذب سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی، صبح امروز با حضور ۶ استارتآپ این حوزه در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد. ۳۰۱ کاربر، شامل سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد از طریق پلتفرم اسکایروم بصورت آنلاین در برنامه حاضر شدند و استارتآپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی، ضمن تشکر از استارتآپهای حاضر در رویداد و سرمایهگذاران این حوزه، به ارائه گزارشی کوتاه از خدمات حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی پرداخت و با اشاره به رویدادهای دوشنبههای استارتآپی، گزارشی مختصر از ۱۳ دوره برگزار شده، ارائه داد.
مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در خصوص ارتباط این رویداد به حوزه مدیریت زنان، به نقش پررنگ بانوان در این رویدادها اشاره کرد و گفت: در رویدادهای دوشنبههای استارتاپی تا کنون شاهد ارائه بیش از ۷۸ طرح استارتآپی بودهایم که در حدود ۳۰ درصد از مدیران عامل استارتآپها و نفرات کلیدی تیمها، زنان کارآفرین بودهاند.
وی افزود: تا کنون بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان درخواست جذب سرمایه در این رویدادها مطرح شده است که درصدی از آنها موفق به جذب سرمایه و درصدی نیز در حال مذاکره با سرمایهگذاران هستند. صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در تلاش برای ایجاد بستری مناسب برای توسعه زیست بوم نوآوری و استارتآپهای فعال در این زیست بوم است. همچنین با کمک به سرمایهگذاران، در شکلگیری تیم مناسب برای آنها در جهت سرمایهگذاری مطمئن بر روی استارتآپها، تلاش میکند.
در ادامه رویداد، دکتر بیگی نژاد، دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به بررسیهای انجام شده از میزان مصرف گاز گفت: طبق آمار، در کشور حدود ۲۰ میلیون تن گاز سوزانده میشود که در صورتی که به جمعآوری و تبدیل آنها به محصولات با ارزش بیشتر اقدام شود، شاهد سود و درآمد زیادی خواهیم بود اما متاسفانه در حال حاضر در کشور شاهد چنین فرایندی نیستیم به این دلیل که تفکر بهینهای در این خصوص وجود ندارد. ما در در درجه اول بیشتر از پول به فکر احتیاج داریم و تفکر بهینه در هر حوزه.
دکتر بیگی در ادامه با اشاره به نیاز کشور به نرم افزارهایی در حوزه مدیریت مصرف آب، برق و انرژی گفت: هر شرکتی که بتواند در جهت خدمت به کشور، به طراحی و تولید نرم افزارهایی بپردازد که با افزایش راندمان به کاهش هزینههای این حوزه کمک کند، حمایت و پشتیبانی دولت را همراه خواهد داشت.
در ادامه این رویداد ۶ استارتآپ به ارائه طرحهای خود پرداختند.
«ویتریننت»، پلتفرم آنلاین خرید و فروش دستگاهها و تجهیزات صنعتی، اولین تیم متقاضی سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی بود. در این پلتفرم، تامینکنندگان محصولات صنعتی، میتوانند محصولاتشان را عرضه کنند و مصرفکنندگان با دریافت مشاوره تخصصی و محتوای کاربردی با اطمینان به خرید میپردازند.
از ويژگیهای این محصول میتوان به مشاهده قیمتهای به روز، مقایسه محصولات و ارائه مشاوره به کاربران به همراه محتوای کاربردی و مناسب برای خرید اشاه کرد. این استارتآپ در حال حاضر بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ کاربر دارد و فروش یکسال اخیر این استارتآپ، بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان بوده است که با توجه به چشم انداز بازار، پتانسیل رشد بالایی خواهد داشت. سرمایه مورد تقاضای این پلتفرم، ۷ میلیارد تومان است.
دومین تیم متقاضی جذب سرمایه در این رویداد، «گروتک» بود که محصول خود را طراحی و تولید دستگاه آبیاری و کنترل تغذیه گلخانههای هیدروپونیک به روش تزریق ناپیوسته معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این طرح، ۶۰۰ میلیون تومان بیان شد که در بخشهای مختلف خرید تجهیزات، منابع انسانی و هزینه تیلغات مصرف خواهد شد. بازار هدف این محصول، گلخانههای کوچک و متوسط هیدروپونیک، سازندگان گلخانه و نهادهای متولی کشاورزی عنوان شد.
استارت آپ «آناهید» نیز سومین تیم متقاضی سرمایه بود. این استارتآپ با ابداع یک روش، بدون نیاز به قطع جریان آب و هدر رفت آب موجود در لوله، به ترمیم لولهها میپردازد و از ورود میکروب به داخل شبکههای آب جلوگیری میکند. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان عنوان شد که در بخشهای مختلف خرید تجهیزات، حقوق پرسنلی، تبلیغات و توسعه کسب و کار، مصرف خواهد شد. بازار هدف این استارت آپ، نیروگاههای حرارتی، صنایع داروسازی، صنایع کاغذسازی و نساجی، صنایع پلاستیک سازی، قند و شکر، بسته بندی و بیمارستانها است.
چهارمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی، استارتآپ «ژئوفام» بود. این استارتآپ اقدام به طراحی و تولید نرمافزار پویشگر تخصیص بهینه آب نموده است که با استفاده از روشهایی به کنترل و مدیریت مصرف آب بر اساس محصولات کشاورزی میپردازد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ، ۷۰۰ میلیون تومان و محل مصرف این سرمایه خرید تجهیزات، حقوق پرسنلی و هزینه تبلیغات، عنوان شد. ویژگیهای این نرمافزار، امکان ارائه خدمات کاشت، داشت و برداشت در کاربری و الگوی کشت فعلی و حالت بهینه و امکان نمایش وضعیت الگوی کشت اراضی به تفکیک هر منطقه است. بازار هدف ژئوم، کشاورزان، سازمانها و شرکتهای خدماترسان در بخشهای آب و کشاورزی، مدیران و برنامهریزان سازمانهای متولی مدیریت و برنامه ریزی آب و کشاورزی کشور است.
استارتآپ «سیستم تصفیه فتوکاتالیستی نورآب» از شرکت سما گستران پالایش، پنجمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی بود که محصول خود را طراحی و تولید دستگاه تصفیه آب با استفاده از تکنولوژی فتوکاتالیست در مقیاس آزمایشگاهی و تحقیقاتی معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این طرح، ۷۰۰ میلیون تومان و محل مصرف آن در بخش تجهیزات، تبلیغات و بازاریابی و توسعه منابع انسانی است. از ویژگیهای منحصر به فرد این محصول، قابلیت پالایش انواع آلایندههای میکروبی، قطعات ساده و قابل شستشو و قابلیت استفاده به صورت همزمان و مجزا از انرژی خورشیدی و برق است. بازار هدف این محصول مناطق روستایی و حومه شهرهای دارای چاه یا قنات، تصفیه خانههای شهری، تصفیه خانههای سیار و مشتریان خانگی بیان شد.
استارتآپ«پاور اسپری» ششمین تیم متقاضی سرمایه در حوزه محصولات فناورانه و موثر در مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی بود. محصول این استارتآپ دستگاهی است که بر روی قسمت خارجی کولر اسپلیت نصب می شود و در زمانهای تنظیم شده بر روی دستگاه، با اسپری آب بر روی کندانسور، باعث خنک کاری آن میشود.
از ویژگیهای این نرمافزار میتوان به افزایش راندمان و کاهش مصرف برق کولرهای اسپلیت و افزایش طول عمر آنها اشاره کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارتآپ ۵۰۰ میلیون تومان بیان شد که در بخش خرید تجهیزات، توسعه کسب و کار، هزینه تبلیغات و حقوق پرسنلی، مصرف خواهد شد.
بازار هدف این استارتآپ، شرکتها، بانکها، سازمانها، ادارات و منازل مسکونی است.
در پایان هر ارائه، برای پاسخ به سوالات سرمایهگذاران، پرسش و پاسخ برگزار شد و حضار بصورت حضوری و شرکت کنندگان آنلاین از طریق تایپ در پلتفرم اسکایروم به طرح سوالاتشان از استارتاپها پرداختند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟