- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- دیجیتال مارکتینگ
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
دیجیتال مارکتینگ
دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال «digital marketing»، مجموعه فعالیتهایی است که در جهت تبلیغ محصولات و خدمات با استفاده از ابزارهای دیجیتالی (وب، اینترنت، موبایل یا سایر ابزارهای دیجیتال) صورت میگیرد، که در نهایت به جذب و نگهداری مشتری منجر میشود. امروزه تعداد کاربران اینترنتی بسیار زیاد شده و کسب و کارها از فضای اینترنت برای جذب مشتری جدید و معرفی کالا و خدمات خود استفاده میکنند و برای این کار ناچار هستند که از تکنیکهای دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال استفاده کنند.
تفاوت بازاریابی سنتی و بازاریابی دیجیتال
تفاوت اصلی این دو نوع از بازاریابی در این است که کمپینهای بازاریابی دیجیتال، منحصرا از طریق کانالهای دیجیتال اجرا میشوند و همین ویژگی باعث میشود که ابزارها و اطلاعات بیشتری برای تحلیل کمپینهای بازاریابی در دسترس قرار بگیرد. همچنین در بازاریابی دیجیتال با استفاده از روشها و ابزارهای مختلف آنلاین تلاش میکنید تا پیامی را به مخاطبتان ارسال کنید. به همین دلیل ممکن است با یک پیام بتوانید در سریعترین زمان، طیف وسیعی از مخاطبان را پوشش دهید، که چنین اتفاقی در بازاریابی سنتی با محدودیتهایی روبروست.
مزایای دیجیتال مارکتینگ
دستیابی به مخاطبان بیشتر
از آنجایی که دیجیتال مارکتینگ به صورت آنلاین انجام میشود، حوزهای وسیعتر از مخاطبان را در بر میگیرد. در حالیکه بازاریابی سنتی، شما را به یک منطقه جغرافیایی محدود میکند.
در اختیار قراردادن ابزارهای اندازهگیری
هیچ روش موثری برای اندازهگیری تعداد افرادی که بیلبورد یا آگهی شما را مشاهده میکنند، وجود ندارد.
با استفاده از دیجیتال مارکتینگ و با کمک ابزارهای آن میتوان میزان موفقیت فعالیتهای بازاریابی دیجیتال را اندازهگیری و آنها را تحلیل کرد.
هزینه پایین برای استفاده
در مقایسه با شیوههای سنتی مانند تبلیغات رادیو و تلویزیونی که در حال حاضر بسیار پرهزینه هستند، محصولات دیجیتال مارکتینگ در سایزهایی مقیاسپذیر، عرضه میشوند که تمامی کسبوکارهای کوچک، متوسط و بزرگ میتوانند از این محصولات با قیمتی مناسب استفاده کرده و به مخاطبین دسترسی پیدا کنند.
بهینه سازی آسان
دیجیتال مارکتینگ همراه با گزارش است و این یعنی اگر شما در این نوع از بازاریابی با عملکردی ضعیفتر از میزان مورد رضایتتان مواجه شوید، پیدا کردن مشکل و تغییر دادن آن آسان خواهد بود.
تبدیل مشتری بالقوه به خریدار
مشتری میتواند از طریق وبسایت و ابزارهای دیجیتال، خرید خود را انجام داده و به اطلاعات مورد نیازش دست پیدا کند. در نتیجه بازاریابی دیجیتال به شما این امکان را میدهد که در زمان واقعی با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و از یکسو مشتریان بالقوه را به خریدار محصول تبدیل کرده و از سوی دیگر حس وفاداری به برند را در آنها ایجاد کنید.
ابزارهای دیجیتال مارکتینگ
طراحی وبسایت
وبسایت، اصلیترین بخش در دیجیتال مارکتینگ است و به عنوان ویترینی برای محصولات و خدمات شما و فرصتی خوب برای برقراری ارتباط با مشتریان به شمار میرود؛ جایی که مشتریان بالقوه میتوانند در مورد کسبوکار شما و آنچه به آنها ارائه میدهید، مطلع شوند.
بازاریابی محتوا
در بازاریابی محتوا ابتدا شناخت کاملی از مشتریان بدست میآید. با شناخت مخاطبان میتوان فهمید که آنها به چه موضوعاتی علاقهمند هستند. هر چقدر شناخت شما از مشتریان بیشتر باشد و اطلاعات جامعتری نسبت به آنها داشته باشید، نوشتن استراتژی تولید محتوا کار راحتتری خواهد بود.
بازاریابی موتورهای جستجو (SEO)
سئو یک روش بازاریابی است که عمدتا با طراحی وبسایت و با توجه به اصول آن، باعث افزایش رتبه وبسایت در گوگل میشود. برای بهینه سازی سئو، شرکتها باید همهی جنبههای موتورهای جستجو را در نظر بگیرند و از ابزارهای دیجیتال مارکتینگ مناسب برای بهینه سازی و هدفمندسازی بازاریابی آنلاین خود استفاده کنند.
بازاریابی ویدیویی (ویدیو مارکتینگ)
ویدیو یکی از بهترین روشها برای جذب مخاطبان و درگیر کردن آنها با برند است. بازاریابان اینترنتی معتقدند ویدیوها نسبت به دیگر انواع محتوا تاثیرگذاری بیشتری روی مخاطبان دارند و یکی از ابزارهای مهم در صنعت دیجیتال به حساب میآیند، چرا که توسط آن میتوان میلیونها نفر را برای بازدید از سایت ترغیب و یا با کسب و کاری آشنا کرد.
بازاریابی در شبکههای اجتماعی
بازاریابی از طریق شبکههای اجتماعی یکی از بهترین نمونههای بازاریابی دیجیتال است چرا که سطح دسترسی افراد به شبکههای اجتماعی، بسیار فراگیر شده است. در این نوع از بازاریابی دو روش پرکاربرد وجود دارد:
- افیلیت مارکتینگ یا بازاریابی معرف که از صفحات مشهور و بلاگرها میخواهید شما را معرفی کنند.
- اینفلوئنسر مارکتینگ که با شناسایی افرادی که تا حدودی مرتبط با کسب و کارتان هستند و کاربران زیادی نیز دارند، از آنها میخواهید تا شما را به صورت مستقیم یا غیر مستقیم تبلیغ کنند.
بازاریابی ویروسی (وایرال مارکتینگ)
وایرال مارکتینگ یا بازاریابی ویروسی این امکان را میهد تا کالا و خدمات را به واسطه مشتریان و از طریق رسانههای اجتماعی تبلیغ کنیم. در وایرال مارکتینگ این مخاطبان و مشتریان هستند که تصمیم میگیرند چه چیزی را به دیگران انتقال بدهند و یا به اصطلاح وایرال کنند. برای موفقیت در این راستا باید کاری کنید که مخاطبان این ایدهها را دوست داشته باشند، چرا که آنها انتخاب میکنند کدام محتوا را به اشتراک بگذارند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟