بیزینس‌کوچینگ
بیزینس‌کوچینگ

بیزینس‌کوچینگ

یکشنبه, 12 بهمن 99
فریده مسعودی
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

بیزینس‌کوچینگ به فرایندی می‌گویند که در آن، صاحبان سرمایه و تجارت از یک شخص در تمام مراحل خرید و فروش، بازاریابی و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی کمک می‌گیرند. این فرایند به صاحبان کسب‌وکار کمک می‌کند تا به درکی عمیق‌تر از توانمندی‌ها و نقاط قابل بهبود خود دست یابند و نسبت به اهداف شخصی و کسب‌وکارشان آگاهی بیشتری کسب کنند، همچنین به آن‌ها در اولویت‌بندی اهداف و تعیین استراتژی‌های لازم برای پیش بردن کسب‌وکار به سوی هدف، کمک می‌کند تا از این طریق، رشد و توسعه کسب‌وکار را تسهیل کند.

 

مزایای استفاده از بیزینس‌کوچینگ در کسب‌وکار چیست؟

تمرکز بهتر

عدم تمرکز در زمانی که مجبورید همزمان کارهای متعددی را پیگیری کنید، امری بدیهی است و ممکن است توان انجام کارها به صورت مطلوب را از شما سلب ‌کند. یک بیزینس‌کوچ خبره، به شما کمک می‌کند روی موضوعات خاصی تمرکز کنید که نیاز به توجه شما دارند.

 

تعیین اهداف

پیش از هرگونه برنامه‌ریزی، باید به وضوح بفهمید که می‌خواهید به چه اهدافی برسید. بیزینس‌کوچ به شما کمک می‌کند درک کنید هر قدمی که برمی‌دارید، چگونه شما را به اهداف‌تان نزدیک‌تر می‌کند و در ادامه برنامه‌ای برای محقق کردن این اهداف طراحی کنید، سپس این برنامه‌ها را اجرا کرده و اقدامات لازم را انجام دهید.

 

تقویت مسئولیت‌پذیری

بیزینس‌کوچ، شما را در برابر کارهایی که باید برای رسیدن به اهداف‌تان انجام دهید، پاسخگو و مسئول می‌کند و شما را راهنمایی می‌کند تا به وسیله تقویت مهارت‌های حرفه‌ای، نگرش و مسئولیت‌پذیری را تقویت کنید. 

 

خلق ایده‌ و ایجاد اعتماد به نفس

ممکن است دیدن تمام راه‌های مختلف غلبه بر مشکلات، به تنهایی برای شما سخت باشد. بیزینس‌کوچ، متفکری خلاق است که همواره ایده‌هایی را در اختیار شما می‌گذارد که ممکن است به ذهن شما نرسد و تشویق‌تان می‌کند که اعتماد به نفس داشته باشید و برای خودتان ارزش و احترام قائل شوید.

 

استفاده از تجربیات

یک بیزینس‌کوچ با تجربه، پستی و بلندی‌های زیادی را دیده و با سازمان‌ها و متخصصین‌ متفاوتی برخورد داشته است. بنابراین استفاده از تجربه‌های بیزینس‌کوچ، پیشرفت کسب‌وکار شما را به همراه دارد و به شما در حل مشکلات و مسائل کمک می‌کند.

 

سود دهی بهتر

به کمک یک بیزینس‌کوچ می‌توانید کسب‌وکار خود را رشد دهید و شاهد افزایش سود دهی آن باشید. بدون کمک بیزینس‌کوچ، احتمالا نمی‌توانید خود را با اقتصاد همواره در حال تغییر، وفق دهید و تعادل مناسبی میان این دو به وجود آورید.

 

برنامه‌ریزی مالی هوشمندانه‌تر

این کار یکی از چالش ‌برانگیزترین قسمت‌های اداره یک کسب‌وکار است که بیزینس‌کوچ از توسعه بودجه تا قیمت‌گذاری خدمات و محصولات جدید، به شما کمک می‌کند. همچنین می‌توانید تمام سوالات مالی خود را با او مطرح کنید و مطمئن باشید که تصمیم هوشمندانه‌ای برای کسب‌وکار خود اتخاذ می‌کنید.

 

چه کسانی می‌توانند بیزینس کوچ باشند؟

۱- مشاوران کسب‌وکار

به دلیل شبکه قدرتمند مشتریان، داشتن مهارت‌های لازم برای کسب‌وکار و درک و بینشی از نحوه ارتباط با مشتریان، توانایی کوچ کردن، از مهارت‌های بالقوه آنان است تا بتوانند با استفاده از آن‌ها، به درک صحیحی از نحوه ارتباط با صاحبان کسب‌وکار نیز برسند. 

 

۲- مشاوران مالی

مشاوران مالی درکی از چگونگی ایجاد روابط قوی با مشتریان خود بر پایه اعتماد و احترام متقابل را دارند،  همچنین از چگونگی فعالیت کسب‌وکارها آگاه هستند که این امر، صاحبان کسب‌وکارها را قادر به مشاهده بازار خود از یک دیدگاه تازه می‌کند.

 

۳- مدیران

این گروه از بیزینس‌کوچ‌ها، در ارتباط‌گیری موثر با افراد و تیم‌ها و همچنین گوش دادن به نیازهای دیگران، مهارت دارند. این ویژگی‌ها به‌ خوبی به بیزینس‌کوچ کمک می‌کند تا مهارت‌های لازم را در اختیار مخاطب خود قرار دهد.

 

۴- حسابدارها

حسابدارها اعداد و ارقام را به خوبی درک می‌کنند و قادر به گوش دادن به نیازهای مشتریان خود هستند. این ویژگی‌ها می‌تواند مفید باشد چرا که طبیعت تحلیلی و محتاطانه می‌تواند به آن‌ها در گوش دادن به مشتری و پرسیدن سؤال‌های مناسب برای انجام اقدامات کمک کند.

 

فرآیند بیزینس کوچینگ 

۱- مشخص کردن اهداف مورد نظر سازمان

۲- پیدا کردن نقاط قوت و قابل بهبود کسب‌وکار جهت رسیدن به چشم‌انداز رشد سازمان

۳- طراحی یک برنامه مناسب برای رسیدن به اهداف از طریق اقدامات از پیش تعیین شده

۴- ارزیابی شرایط برای مشخص شدن میزان پیشرفت در راه رسیدن به هدف

 

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟