- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- آیین رونمایی از بازار تامین مالی جمعی
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
آیین رونمایی از بازار تامین مالی جمعی
آیین رونمایی از بازار تامین مالی جمعی و شاخص صکوک فرابورس ایران صبح امروز با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور، علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و امیر هامونی مدیرعامل شرکت فرابورس ایران و علی ناظمی معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
در این مراسم که به منظور معرفی بازار تامین مالی جمعی برگزار شد ۲ پلتفرم «کارن کراد» و «دونگی» به عنوان عاملین راهاندازی نخستین کمپینهای تامین مالی جمعی در ایران، معرفی شدند و مدیران عامل این دو مجموعه به ارائه مختصری از فعالیت این دو پلتفرم پرداختند.
امیر هامونی مدیرعامل فرابورس ایران در آغاز این برنامه، ضمن اشاره به تاریخچه راهاندازی تامین مالی جمعی گفت: سازمان فرابورس در بازار تامین مالی جمعی نقش رگولاتوری دارد و تنظیمگر است .
وی افزود: تاکنون بیش از ۶ هزار میلیارد تومان برای PE مجوز داده شده است.
درخواستهای بررسی شده برای موافقت اصولی به سکوهای عامل تامین مالی جمعی در سامانه تاکنون ۲۷ مورد و تعداد درخواستهای بررسی شده ۸۲ مورد بوده است.
جعفر محمدی مدیرعامل پلتفرم دونگی و علی عمیدی مدیرعامل سامانه کارن کراد در ادامه این مراسم به ارائه توضیحاتی از فعالیتها و برنامههای این دو مجموعه برای عملیاتی کردن کمپینهای تامین مالی جمعی خود پرداختند.
علی عمیدی در این رویداد ضمن ارائه گزارشی مختصر از خدمات سامانه کارن کراد، از آغاز اولین کمپین تامین مالی توسط کارن کراد خبر داد. به گفته وی تاکنون ۴۱۵۰ جلسه سرمایهگذاری خصوصی بین استارتاپها و سرمایهگذاران این مجموعه برگزار شده است که ۱۵۰۰ جلسه آن به صورت موفق به مراحل بعدی راه پیدا کرده و در نهایت منجر به جذب سرمایه ۸۳ میلیارد تومانی برای استارتاپهای این سامانه شده است.
عمیدی همچنین از اجرای اولین کمپین تامین مالی جمعی کارن کراد خبر داد که برای تولید دستگاه رادیولوژی دیجیتال سقفی شرکت بهیار صنعت سپاهان در مدت زمان ۴ ماه و با هزینه ۱۳ میلیارد و ۷۵۰ میلیون ریال برگزار میشود. وی خاطر نشان کرد این طرح با پیش بینی سود 2 میلیارد و هشتصد و هفتاد و پنج میلیون ریالی که معادل حدودا 21 درصد سود در ظرف 4 ماه است آماده عرضه به متقاضیانی است که میتوانند از امروز با مراجعه به وب سایت کارن کراد به سرمایهگذاری در طرح مذکور بپردازند.
عمیدی اظهار امیدواری کرد با رشد و توسعه فرهنگ سرمایهگذاری در تامین مالی جمعی، کمک شایانی به تامین مالی شرکتهای دانش بنیان انجام شود که موجب توسعه اشتغال پایدار و رشد تولید در کشور خواهد شد.
در ادامه، علی دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه دانش و نوآوری در بازار سرمایه بسیار مورد توجه بوده است گفت: فعالیتهایی که در حوزه علم و فناوری صورت میگیرند و در نهایت به توسعه اقتصادی منجر میشوند، نیاز به تامین مالی دارند.
وی افزود: بازار سرمایه آمادگی دارد تا در کنار معاونت علمی و فناوری به تامین مالی فعالیتهای نوآورانه و دانش بنیان کمک کند و در این مسیر از ابزار تامین مالی جمعی استفاده میکند.
به گفته دهقان دهنوی، تامین مالی جمعی به مردمی سازی اقتصاد نیز کمک میکند. چرا که افراد مختلف با منابع اندک میتوانند در کسبوکارها سرمایهگذاری کنند.
رئیس سازمان بورس همچنین تاکید کرد که باید از ابزارهای مختلف برای تامین مالی شرکتهای کوچک و متوسط در بازار سرمایه بهره ببریم چرا که بسایر از شرکتها امکان عرضه اولیه سهام را ندارند، اما میتوانند از ابزارهایی چون تامین مالی جمعی کمک بگیرند.
در ادامه این مراسم سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ضمن ابراز خرسندی از آغاز فعالیتهای تامین مالی جمعی در کشور گفت:
تامین مالی استارتاپها از طریق فرابورس توسعه را به همراه دارد. یکی از مشکلات ورود استارتاپها به بورس قیمتگذاری شرکت هاست.
ما یک اکوسیستم بزرگ استارتاپ و شرکتهای دانش بنیان و استارتاپ در کشور داریم که مجموعه ای از جوانان نخبه و تحصیلکرده آنها را هدایت میکنند.
این شرکتها به شیوه سنتی و قدیمی و بر پایه دریافت وام از سیستم بانکی امکان تامین مالی ندارند و برای بزرگتر شدن نقش این شرکتها در اقتصاد باید از ظرفیتهای بازار سرمایه بهره برد.
حوزه سرمایهگذاری جسورانه، بسیار بکر است و آینده خوبی برای کسانی که صندوق جسورانه میزنند دارد.
امروزه طرحهای نوآورانه با پیشرفتهای خوبی روبرو میشوند به خصوص استارتاپهای حوزه آی تی که با رشد سریع خود، باعث سوددهی به صندوقهای جسورانه میشوند.
در پایان این مراسم نیز، گواهی نامه آغاز به کار تامین مالی جمعی توسط معاون علمی رییس جمهور، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیرعامل شرکت فرابورس ایران ، به دو مجموعه «کارن کراد» و «دونگی» اهدا شد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟