در پردیس سامیت ۲۰۲۱ چه گذشت؟
در پردیس سامیت ۲۰۲۱ چه گذشت؟
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. در پردیس سامیت ۲۰۲۱ چه گذشت؟

در پردیس سامیت ۲۰۲۱ چه گذشت؟

شنبه, 16 اسفند 99
مسعود نبوی
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

چهارمین دوره از رویداد «پردیس سامیت»، با هدف آشنایی، گردهمایی و هم‌افزایی اجزا و عناصر فعال زیست‌ بوم نوآوری کشور و معرفی استارتاپ‌هایی به عنوان نماینده شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز شتابدهی نوآوری و همچنین دستاوردهای آ‌ن‌ها و کمک به شناخته شدن بیشتر در سطح اکوسیستم استارتاپی، در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفند ماه ۹۹ برگزار شد. 

در این رویداد، شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر، شرکت‌های دانش بنیان عضو پارک فناوری پردیس و مدیران شتاب‌دهنده‌‌های عضو مرکز شتابدهی نوآوری، گرد هم آمده و استارتاپ‌هایی به عنوان نماینده هر شتاب‌دهنده، به ارائه طرح‌های خود در حضور داوران، سرمایه‌گذاران و همچنین نماینده شرکت‌های بزرگ فعال در زیست بوم نوآوری کشور، پرداختند. 

پردیس سامیت ۲۰۲۱، به همت مرکز شتابدهی نوآوری، پارک فناوری پردیس، مجموعه بنتا و سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن به عنوان مجری و برگزار کننده برنامه «ارائه استارتاپ‌ها در استیج استارتاپ‌ها»، برگزار شد.

در این رویداد، برنامه‌های متنوعی نظیر پنل‌ها و سخنرانی‌های انتقال تجربه در محورها و موضوعات مختلف، برنامه‌های تفریحی و سرگرم کننده نظیر، تئاتر و دورهمی آتش و نظرسنجی در مورد عملکرد فضاهای کاری اشتراکی، تدارک دیده شده بود. همچنین این رویداد نیز با سخنرانی مهندس مهدی صفاری نیا، رئیس پارک فناوری پردیس، سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، مهدی عظیمیان، رئیس مرکز شتابدهی نوآوری، مهندس سید علی هزاوه‌ای، معاون امور فنی پارک فناوری پردیس و دیگر فعالان این حوزه، همراه بود.

سامانه کارن کراد، برگزاری بخش ویژه‌ و جدید پردیس سامیت ۲۰۲۱ را بر عهده داشت. در این بخش که برای نخستین بار از سوی پردیس سامیت تدارک دیده شده بود، استارتاپ‌هایی به عنوان نماینده شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز شتابدهی نوآوری، طی دو روز و در حضور داوران به ارائه طرح‌های خود پرداختند.

 

کارن کراد در روز اول

در روز اول این برنامه، علی عمیدی، مدیرعامل سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری کارن، در پنل «خروجی‌هاتون چی شد؟»، با محوریت بحث در مورد چرا خروجی‌ شتاب‌دهنده‌ها معمولا برای VC ها جذاب نیست؟ حضور یافت. این پنل با حضور میثم زرگرپور، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآفرین، محمد رضا قبادی، مدیر عامل شتاب‌دهنده نوین‌تک و محمد رضا ازلی، هم‌بنیانگذار تکراسا، برگزار شد.

ارائه استارتاپ‌ها در استیج استارتاپ‌ها، برنامه‌ ویژه این رویداد بود که با حضور ۹ استارتاپ به عنوان نماینده شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز شتابدهی نوآوری، همراه بود. استارتاپ‌ها حضور یافته در رویداد، جهت شناخته شدن بیشتر دستاوردهایشان در سطح اکوسیستم کارآفرینی کشور، به ارائه طرح‌های خود در مدت زمان ۶ دقیقه‌ای مشخص شده به سرمایه‌گذاران و داوران حاضر، پرداختند. ارزیابان و داوران این برنامه در روز اول برگزاری، دکتر دانیال صابر سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، مهدی محمدی، مدیرعامل هلدینگ گرین‌وب، جناب آقای سینا قدس، قائم مقام سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن، جناب آقای محمد رضا شهنانی، سرمایه‌گذار حقیقی و سید امیرحسین شبیری، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر پرشیا، بودند.

استارتاپ‌های ارائه دهنده این برنامه بدین شرح بودند:

استارتاپ لینوم

پلتفرم آموزشی میکرولرنینگ است که با تکیه بر ویدیوهای کپسولی و فشرده، یادگیری دروس دانشگاهی را در سریع‌ترین زمان ممکن به ارمغان می‌آورد.

استارتاپ نایفلاح

پلتفرم ارائه دهنده بازی گروهی «لیگ مافیا» به همراه گفتگوی صوتی، هوش مصنوعی راوی بازی، امتیازدهی هوشمند و امکان شخصی سازی کاراکترهای بازی است.

استارتاپ آسانیسم

پلتفرمی تخصصی جهت خدمات پرستاری، مراقبتی و پزشکی در منزل است و کارفرمایان را به موسسات متصل می‌نماید تا کارفرما با موسسات پرستاری قرارداد اعزام پرستار بسته و خدمات پرستاری مورد نظر خود را دریافت کند.

استارتاپ سیو اَپ (Save App)

این طرح با هدف حفظ سلامت سالمندان و رفع نگرانی خانواده‌ها، طراحی شده است و با استفاده جدیدترین فناوری‌ها و اتصال آن به گجت‌های هوشمند، از بروز موارد ناخواسته در مواقع اضطراری، پیشگیری می‌کند.

استارتاپ اسکارا تک

استارتاپ اسکارا تک با استفاده از تکنولوژی روز دنیا به توسعه و ارتقا صنعت کشور از طریق ساخت ربات‌های صنعتی و نیمه صنعتی؛ به پشتوانه نیروهای نواندیش و توانمند خود، به منظور افزایش بهروه‌وری صنایع است.

استارتاپ بهراد رویش رویان

شرکتی فعال در حوزه تجهیزات پزشکی و محصول این استارتاپ، کتتر انتقال جنین است که در روش درمان ناباروری لقاح خارج از رحم و انتقال دهنده جنین ۳ تا ۷ روزه به داخل رحم، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

استارتاپ سفیران سلامتی

این اپلیکیشن برای آموزش و اطلاع از آخرین وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور و تمام دنیا، اطلاع از آخرین روش‎های درمانی در ایران و خارج از ایران، اطلاع از مراکز اختصاص یافته به درمان، آموزش به دانش‎آموزان و والدین و بسیاری از مطالب معتبر دیگر طراحی است.

استارتاپ عکسوت

سرویسی اینترنتی است که به شما این امکان را می‌دهد که عکس‌های خود را بر روی اشیاء مختلف چاپ نمایید. با استفاده از این سرویس و بدون نیاز به خانه خارج شدن از منزل، می‌توانید محصولات متنوعی را به صورت آنلاین طراحی و سفارش چاپ دهید.

استارتاپ بازی ساز باش

استودیوی بازی‌سازی مستقل است که در زمینه طراحی و تولید بازی‌های ویدیویی نوآورانه و آموزش بازی‌سازی فعالیت می‌کند. جدیدترین بازی این مجموعه، Fatherhood است که محوریت زندگی پدری فداکار به همراه دختر نابینای خود را به تصویر می‌کشد.

 

کارن کراد در روز دوم

در ادامه روند برگزاری برنامه‌های تنظیم شده رویداد، برنامه‌ ارائه استارتاپ‌های برتر شتاب‌دهنده‌های عضو مرکز شتابدهی در استیج استارتاپ‌ها، آغاز و ۴ تیم باقی مانده به ارائه طرح‌های کسب و کاری خود به سرمایه‌گذران و فعالان اکوسیستم استارتاپی کشور و داوران حاضر در رویداد پرداختند. 

در روز دوم رویداد نیز استارتاپ‌های زیر به ارائه طرح‌های خود پرداختند:

استارتاپ چاپیروس

پلتفرم ارائه دهنده نرم افزار مدیریت چاپ و چاپخانه بر روی فضای ابری، که کاربران با استفاده از این پلتفرم، صاحب وب‌سایت حرفه‌ای چاپ آنلاین شده و امکاناتی نظیر، مدیریت سفارشات و فرم ها، حسابداری، مدیریت روابط مشتریان، مدیریت وضعیت سفارشات، مدیریت تحویل سفارشات و امکان طراحی آنلاین، در اختیار آن‌ها قرار خواهد گرفت.

استارتاپ پشتیبان

پشتیبان، راهکاری برای ذخیره سازی محتوای دیجیتال و مجموعه‌ای از نرم افزارها و سرورهای مبتنی بر آخرین فناوری‌های رایانش ابری است که با هدف حل مشکل نگهداری فایل‌ها، طراحی شده است.

استارتاپ رپید ایکس

غربالگری سرطان روده با استفاده از کیت تشخیص است که با صرف زمان حداقل یک چهارم زمان مورد نیاز برای کولونوسکوپی، هزینه یک دهم هزینه کولونوسکوپی و بدون نیاز به تجهیزات خاص و افراد متخصص در مقایسه با کولونوسکوپی، به انجام این کار می‌پردازد.

استارتاپ امپایر تکنولوژی

تولیدکننده محصولات حافظه دیجیتال مانند کارت‌های حافظه و فلش دیسک و... است.

در پایان و با توجه به فرم بررسی استارتاپ‌ها که در اختیار هر کدام از داوران قرار گرفته بود، ارزیابی استارتاپ‌ها بر اساس شاخص‌های مختلف، انجام و طرح‌های برتر برنامه با جمع بندی آرای نهایی، انتخاب و معرفی شدند. جناب آقای محمد گرویی، مدیر سرمایه گذاری شتاب‌دهنده نکسترا، جناب آقای محمدرضا شهنانی، سرمایه‌گذار حقیقی، جناب اقای علیرضا حسینی، مدیر سرمایه‌گذاری سامانه تامین مالی و سرمایه‌گذاری کارن، سید امیرحسین شبیری، مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه‌گذاری خطرپذیر پرشیا و مهدی محمدی، مدیر عامل هلدینگ گرین‌وب، به ارزیابی و داوری طرح‌های استارتاپی این برنامه در روز دوم پراختند. 

در نهایت، استارتاپ‌های «رپیدایکس»، از شتاب‌دهنده «بندالب»، استارتاپ «پشتیبان» از شتاب‌دهنده «گرین وب» و استارتاپ «لینوم» از شتاب‌دهنده «تریگ آپ»، به ترتیب، عناوین اول تا سوم تیم‌های برتر را از سوی داوران، به خود اختصاص دادند. 

 

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟