- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای نوین ساختمان
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای نوین ساختمان
دومین روز از رویداد جذب سرمایه در حوزه فناوریهای نوین ساختمان، صبح امروز با حضور ۶ استارتاپ این حوزه، با همکاری بانک مسکن در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار شد.
سرمایهگذاران، فعالان حوزه اکوسیستم و مخاطبان رویداد به صورت حضوری و آنلاین در برنامه حاضر شدند و استارتاپها به منظور جذب سرمایه به ارائه پرداختند.
در ابتدای رویداد دکتر مصطفی بغدادی، سرپرست مدیریت توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی، با اظهار خوشحالی از همکاری مشترک با بانک مسکن و زیرمجموعههای آن در راستاری برگزاری دو رویداد پیوند و دوشنبههای استارتاپی، گفت: تمام تلاش صندوق نوآوری و شکوفایی در این راستا، ارائه تسهیلات و خدمات متنوع به استارتاپهای تمام حوزهها و گسترش آن برای در بر گرفتن چرخه عمر کامل آنها، خواهد بود.
وی در ادامه افزود: ما برای بخشهای آغازین چرخه عمر استارتاپها، رویدادی تحت عنوان پیوند را با هدف ایجاد ارتباط میان شتابدهندهها و هستههای فناور، تدارک دادهایم تا بتوانیم تعامل بهتری میان آنها برقرار کرده و سرمایه بذری آنها را تامین کنیم. در سطوح بالاتر نیز، رویداد دوشنبههای استارتاپی نیز با هدف ارتباط میان طرحهای سرمایهپذیر و سرمایهگذاران، در کنار خدمات صندوق، تدارک دیده شده است تا بتوانیم روند تامین مالی در اکوسیستم استارتاپی را به گونهای مناسب پیش ببریم.
در ادامه رویداد مهندس خاوری، مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات ناواکو، با اشاره به عقبماندگی تکنولوژی ساخت و مصرف بهینه انرژی، افزود: با توجه به اینکه در هوشمندسازی صنعت ساختمان، استفاده از فناوریهای این حوزه، سبکسازی، استفاده از مصالح نوین و سرعت ساخت در ابتدای مسیر قرار داریم، لزوم برنامههایی با اهدافی نظیر کوتاه کردن فاصله بین تولیدکننده و مصرفکننده نهایی و شفافسازی قیمتها و متناسبسازی آن، احساس میشود.
وی با خاطرنشان کردن نقش ناواکو و بانک مسکن در قالب شتابدهندگی، مرکز رشد و حتی سرمایهگذار، افزود: با توجه به وجود اعتبارات حوزه مسکن، تسهیل و تخصیص اعتبارات به این حوزه، از تصمیمهای جدی ما در این زمینه خواهد بود.
در ادامه رویداد، استارتاپهای منتخب به منظور جذب سرمایه، طرحهای خود را برای سرمایهگذاران و فعالان این حوزه ارائه کردند که به شرح زیر است:
استارتاپ طرح تو طرح:
طرح تو طرح، پلتفرم برگزاری مسابقات معماری (طراحی پلان، نما، داخلی و …) است. طراحان در طول این مسابقات به رقابت با یکدیگر میپردازند و از ایدهها و تجربههای یکدیگر استفاده میکنند و محیطی برای رقابت طراحان و به نمایش گذاشتن ایدههایشان فراهم میشود.
بازار هدف این مجموعه عبارت است از انبوهسازان، شهرکسازان، ساختمانسازان، پیمانکاران حرفهای و اشخاصی که قصد طراحی محل زندگی یا کار خود را دارند.
میزان سرمایه مورد نیاز این استارتاپ، ۵ میلیارد تومان در ازای واگذاری ۵ درصد از سهام شرکت است.
استارتاپ سه کنج:
سه کنج، پلتفرم طراحی دکوراسیون داخلی به صورت سهبعدی است که تجسم و تصویری از محصولات در کنار یگدیگر را برای کاربران فراهم میکند.
سرمایه مورد نیاز این طرح، ۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و بازار هدف این استارتاپ، شرکتهای تولیدکننده و واردکننده محصولات دکوراسیون داخلی، مجموعههای عرضهکننده محصولات دکوراسیون داخلی و افرادی است که قصد خرید مبلمان و سایر وسایل دکوراسیون داخلی دارند. امکان چیدمان فضا و ست کردن محصولات با یکدیگر از طریق تلفن همراه، مشاهده محصولات در فضای واقعی با استفاده از فناوری AR، از ویژگیها و ارزشهای پیشنهادی محصول است.
استارتاپ خاکوب:
ارائه تکنیکهای ساخت در صنعت ساختمان، محوطهسازی، دکوراسیون داخلی و صنعت حملونقل، محصول این استارتاپ است.
نوآوری این طرح در زمینه مقاومسازی در برابر زلزله و مقاوم کردن آن در برابر رطوبت و نزولات جوی است. ویژگی منحصربهفرد این محصول ارائه مصالح با مقاومت بالا در برابر بلایای طبیعی، کاهش هزینههای ساخت و معماری منحصربهفرد است.
بازار هدف این طرح، وزارت راهوشهرسازی، صنعت ساختمان، شهرداریها، وزارت میراث فرهنگی وگردشگری و... بیان شد. میزان سرمایه مورد تقاضای این طرح نیز ۳ میلیارد تومان و محل مصرف آن در بخشهای مختلف بازاریابی، نیروی انسانی، دستمزد و فضای کار است.
استارتاپ ژئوتک:
استارتاپ طراحی و ساخت پرینترهای سهبعدی هوشمند ساختمان است که موجب کاهش هزینه ساخت به دلیل کاهش استفاده از مواد اولیه، نیرویکار، جابهجایی و انبارکردن مصالح، کاهش ضایعات تا ۳۰ درصد و کاهش زمان ساخت تا ۷۵ درصد میشود.
بازار هدف این استارتاپ، شامل ارگانهای دولتی و خصوصی نظیر سازمان عمران، قرارگاه خاتم، دانشگاهها، شرکتهای انبوهسازی، شرکتهای فروش تجهیزات آزمایشگاهی است. سرمایه مورد تقاضای این استارتاپ، ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در ازای واگذاری ۱۵ درصد از سهام شرکت، بیان شد.
استارتاپ ایدهرو:
محصول این استارتاپ طراحی و ساخت قفسههایی با طراحی قاعدهمند و پیش ساخته با قابلیت سفارشیسازی مطابق نیاز کاربر و در عملکردهای مختلف است.
مخاطبین این محصول، خانمها و آقایان دارای مشاغل حرفهای در کسبوکار و همچنین آشنا به خرید آنلاین بیان شد.
متمرکز بودن در سفارشیسازی، طراحی مطمئن، قیمت مناسب، ظرفیت تامین کالا و همچنین الگوریتم قیمتدهی هوشمند، از ویژگیهای این محصول بیان شد. سرمایه مورد تقاضای این محصول ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در ازای واگذاری ۲۰ درصد از سهام برای هزینهکرد در بخشهای بازاریابی، توسعه محصول و نیروی انسانی است.
طرح بلوک فوق سبک یونولیتدار:
این طرح تولیدکننده بلوک فوق سبک یونولیتدار (غیرباربر) ساختمانی است. از ویژگیهای این محصول، میتوان به فوق سبک بودن، ۳ جداره بودن، عایق دوبل بودن و دارای بیشترین لایه عایق در بین بلوکهای ایرانی اشاره کرد.
میزان سرمایه مورد تقاضای این طرح، ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در ازای واگذاری ۴۰ درصد از سهام است. بازار هدف مجموعه، کلانشهرهای کشور، استانها و شهرستانها و حتی روستاها و ساختمانهای مسکونی، صنعتی، اداری، تجاری و نظامی سراسر کشور، شهرهای مرزی و شهرهای مناطق آزاد تجاری با قابلیت صادرات محصول بیان شد.
استارتاپ آچار به دست:
پلتفرم/ بازار آنلاین لوازم برقی الکترونیکی، صوتی و تصویری و سیستمهای تهویه مطبوع و آموزش و پشتیبانی و تامین قطعات است. بازار هدف این مجموعه شامل خریداران کالا، دریافتکنندگان خدمات و سرویسخانگی و صنعتی، سرویسکاران فنی والکترونیک، ارائه دهندگان خدمت لجستیک، فروشندگان قطعات فنی و... است. میزان سرمایه مورد تقاضای پلتفرم در ازای ۴۹ درصد واگذاری سهام، ۴ میلیارد تومان است. قیمت منصفانه، دسترسپذیری، راحتی، کاربردپذیری و قابلیت شخصیسازی، به عنوان ارزشهای پیشنهادی این محصول بیان شد.
در پایان هر ارائه، برای پاسخ به سوالات سرمایهگذاران، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و حضار به صورت حضوری و شرکتکنندگان آنلاین از طریق پلتفرم اسکایروم به طرح سوالات خود از استارتاپها پرداختند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟