- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- مصاحبه اختصاصی | هلدینگ سهم آشنا
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
مصاحبه اختصاصی | هلدینگ سهم آشنا
معرفی مختصر از شرکتتان؟
هلدینگ سهم آشنا به عنوان مدیر صندوق سرمایهگذاری جسورانه ایده نوتک آشنا (هم اکنون سبدگردان سهم آشنا مدیر این صندوق میباشد) با بیش از 20 سال سابقه در انواع خدمات مالی برآن شد که در مسیر توسعه شرکتهای نوپا و دانشبنیان به عنوان یکی از مطرحترین بازیگران بخش مالی کشور در مدیریت انواع صندوقهای سرمایهگذاری به این موضوع نیز ورود کرده و باتوجه به شبکه مالی گستردهای که در اختیار دارد در جهت اعتلای کشور و کمک به توسعه شرکتهای نوپا از توان خدماتی خود استفاده کرده و قدمی هرچند کوچک در این مسیر بردارد. شایان ذکر است که سهم آشنا مجموعهای 100 درصد خصوصی است.
حداکثر سقف سرمایه گذاری شرکتتان چقدر است؟
سقف سرمایهگذاری صندوق ایده نوتک آشنا در مجموع در حال حاضر 10 میلیارد تومان میباشد و برای هر پروژه بخصوص باتوجه به مصوبات کمیته سرمایهگذاری و هیات مدیره صندوق تصمیم گیری صورت خواهد گرفت.
آیا تمرکز شرکت شما برای سرمایه گذاری روی حوزه های خاصی است؟ اگر بله، چه حوزههایی؟
صندوق سرمایه گذاری ایدهنوتک آشنا بنا دارد تا در حوزههای فعالیت مشخص شده در امیدنامه (سه حوزه ICT، نانوتکنولوژی و بایوتکنولوژی) سرمایه گذاری کند.
از نظر شما به عنوان سرمایه گذار، مهمترین جنبه هایی که استارتاپ ها باید به آنها توجه داشته باشند چیست؟
تشکیل تیم کاری قوی و صرف توان کامل بر روی پروژه هدف، همراهی با سرمایهگذاران در جهت رسیدن به اهداف تعیین شده، تمرکز بر روی راه حلها به جای مشکلات، آستانه صبر و تحمل بالا برای رسیدن به اهداف را میتوان از مهمترین جنبه های کاری هر تیم استارتاپی دانست.
بزرگترین مشکلی که در بحث سرمایه گذاری خطرپذیر در اکوسیستم استارتاپی ایران داریم چیست؟
بی ثباتی در حوزه اقتصاد کلان، بروکراسی پیچیده و طاقت فرسای سیستم بیمه ای و مالیاتی، عدم همزبانی در دو طرف سرمایه گذار و سرمایه پذیر، تضاد منافع در تدوین دستورالعمل ها را میتوان بزرگترین مشکلات این حوزه دانست.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟