- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رونمایی از سامانه تامين مالی و سرمايهگذاری كارن کراد، به عنوان اولین كارگزار رسمی سامانه ملی تامین مالی و سرمایهگذاری کشور
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رونمایی از سامانه تامين مالی و سرمايهگذاری كارن کراد، به عنوان اولین كارگزار رسمی سامانه ملی تامین مالی و سرمایهگذاری کشور
در پی انعقاد تفاهمنامه همکاری گروه پيشگامان كارآفرينی كارن با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به منظور پیادهسازی سامانه تامین مالی و سرمايه گذاري ملی؛ مراسم رونمایی از این سامانه به عنوان اولین كارگزار تامین مالی و سرمایهگذاری کشور روز سهشنبه ۱۱ دی ماه ۹۷ با حضور «علیرضا دلیری»، معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، «امیر هامونی» مدیر عامل شرکت فرابورس ایران، «علی ناظمی» معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و همچنین جمعی از مدیران عامل و ارشد صندوقها و شرکتهای سرمایهگذاری و فعالان سرمایهگذاری زیستبوم کارآفرینی در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد.
«دلیری خاطرنشان کرد: در بین صورت دادن این فعالیتها، شاهد بودیم که بزرگترین معضلی که مانع ارتباطگیری این گروهها با یکدیگر میشود، کمبود یک پلتفرم ارتباطی است. در ابتدا انتظار میرفت معاونت علمی بهعنوان دولت این ارتباط را برقرار کند. اما در معاونت علمی این نگاه دولتی کمرنگ است و کارها توسط بخش خصوصی صورت میگیرد. کارگزاران این حوزه همه از بخش خصوصی هستند و یکی از دلایل مهم موفقیت معاونت علمی همین بستر اعتماد به جوانان و بخش خصوصی با تجربه در این زمینه است.
به گفته وی، سامانه تأمین مالی و سرمایهگذاری میتواند امکانی را فراهم کند تا تمامی شتابدهندههای کشور که بر روی استارتاپها سرمایهگذاری کرده و آنها را به مراحلی رساندهاند که وارد بازار شوند، اطلاعات و خروجی شتابدهنده خود را در این سامانه وارد کنند. شرکتهایی که در پارکهای علم و فناوری یا مراکز رشد هستند، بزرگشده و نیاز به سرمایهگذاری دارند از این راه بتوانند طرح خود را معرفی کنند. مجموعههای مراکز نوآوری که در دانشگاهها و پژوهشگاهها شکلگرفته و استارتاپهای دانشجویی در آن فعالیت میکنند برای ورود به بازار و تأمین مالی ایدههای خود را در این سامانه ثبت کنند. حتی استارتاپهایی که با هیچکدام از این مراکز ارتباطی ندارند و طرحهای جذاب و مفیدی برای اقتصاد کشور دارند از این طریق میتوانند تأمین مالی داشته باشند.»
«هامونی در این مراسم با بیان اینکه شرکتهای استارتآپ و دانشبنیانی که مراحل ابتدایی رشد را پشت سر گذشتهاند و چشمانداز روشنی را از سودآوری ارائه کردهاند، میتوانند وارد بازار سرمایه شوند و از طریق عرضه اولیه بخشی از سهام خود را به عموم مردم عرضه کنند، گفت: این در حالی است که در مراحل ابتدایی رشد این شرکتها و در مرحله خلق ایده نیز بازار سرمایه دارای سازوکارها و ظرفیتهایی است که شرایط تامین مالی را برای اشکال مختلف نوآوری فراهم کند.
مدیرعامل فرابورس با اشاره به اینکه دستورالعمل تامین مالی جمعی (Crowdfunding) توسط شواری عالی مصوب شده که عملیاتی شدن آن در بستر بازار سرمایه نقش پررنگی در تجهیز منابع برای ایدهها، نوآوریها، کسبوکارهای نوپا و استارتآپها دارد، افزود: اخیرا کارگروه ارزیابی برای بررسی درخواست متقاضیان راهاندازی سکوهای تامین مالی جمعی تشکیل شده است و سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن (KarenCrowd) که امروز شاهد رونمایی از آن در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری هستیم یکی از قویترین پلتفرمها در زمینه کرادفاندینگ است که پس از بررسی در کارگروه ارزیابی و اخد مجوزهای لازم در بستر بازار سرمایه شروع به کار میکند.»
بدین ترتیب سامانه تامين مالی و سرمايهگذاری کارن کراد به عنوان اولین کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بخش تامین مالی و سرمایهگذاری خطرپذیر طرحهای دانشبنیان برای كسب و كارهای نوپا (استارتاپها) فعالیت خود را آغاز نمود. اين سامانه بستری برای ارتباط كسب و كارهای نوپا، سرمايهگذاران، شرکتهای بزرگ، دانشگاهها، مشاورين كسب و كار و شرکتهای همکار با استارتاپها خواهد بود.
گفتني است برای اولين بار در كشور، در اين سامانه از ابزار تامين مالی جمعی (كرادفاندينگ) مبتنی بر مدل مشاركت استفاده شده است که موجب خلق فرصت سرمایه گذاری برای سرمايهگذارهای خرد بر روی كسب و كارهای استارتاپی، دانشبنيان، خلاق و فناور پس از اخذ مجوز های لازم می گردد. از ديگر امكانات اين سامانه ميتوان به برگزاری كارگاههای آموزشی، مشاوره های تخصصی حقوقی و مالی و ارتباط استارتاپ ها با مشاورين متخصص در سراسر كشور اشاره نمود. همچنين اين سامانه با ارزيابیهای دقيق كسبوكارها به همراه برگزاری رويدادهای مختلف در حوزه سرمايهگذاری (به صورت آنلاين و حضوری) به تسهيل فرآيند سرمايهگذاری كمك خواهد نمود.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟